Meld korrek aan in Gmail  Stap-vir-stap-gids ▷ 2021

Gmail het geword een van die mees gebruikte en onontbeerlike toepassings wat tans in ons lewens bestaan, Vanweë die gemak wat al ons funksies bied om kontakte te kan stoor, sien u aanlynklasse by Klaskamer, optree video-oproepe deur Hangouts, organiseer die kalender, foto’s, bewaar inligting, ligging en sinchronisasie van sommige rekenaars en netwerke.

Die waarheid is een van die min en nuttigste om op ons selfoon of rekenaar te hê. Maar net soos sy ‘n groot bondgenoot is, kan sy ‘n vyand wees, omdat dit soveel inligting bevat dat dit in die gedrang kan kom as ons dit op ander toestelle buite ons laat.

Dit is waarom in hierdie artikel Ons leer u hoe om korrek van ons rekenaar af te meld en hoe u dit kan sluit as ons dit oopgelaat het op ‘n toestel waaraan ons nie naby is nie, sodat u u inligting veilig kan hou.

Waarom is dit belangrik om af te meld by ‘n nie-besit toestel nadat u Gmail gebruik het?

Gmail Dit is ‘n noodsaaklike instrument in die wêreld van tegnologie, aangesien dit die vermoë het om persoonlike en professionele inligting soos kontakte, agenda, adresse, klasse, vergaderings en bankinligting te stoor; en hoe alles gesinkroniseer is met al die toepassings wat die selfoon het en sommige van die webblaaie wat ons op die rekenaar besoek, het ons e-pos ‘n hoë mate van vertroulikheid.

Lees stap vir stap hoe u behoorlik uit u Gmail-rekening kan aanmeld om die veiligheid te verbeter

Ons data wat in Gmail gestoor word, is belangrik, maar dit spreek vanself dat dit nodig is om dit korrek te bewaar, want anders kan dit aan ‘n buitestaander bekend gemaak word en persoonlike data verkry word wat teen ons gebruik kan word.

Daarom moet u die volgende stappe volg wat ons hieronder verduidelik:

Op ‘n selfoon

Oor die algemeen word op ons selfoon die Gmail-rekening, dit gebeur veral wanneer ons dit verander of as daar ‘n toegangsprobleem is. Die feit dat ons e-pos sluit, vereis ‘n ander proses as wat ons sedertdien gebruik as dit wel gebeur, sal dit die meeste toepassings desinchroniseer.

Die protokol wat gevolg moet word, is die volgende:

  • Voer die huidige opsie in op u selfoon soos instelling.
  • Binne instelling soek die opsie ¨ Rekeninge en sinchronisasie ¨.
  • Kies Google-rekening dat u van plan is om te sluit.
  • Hierdie opsie word wel of nie aangebied nie, maar as die opsie van “Plus” of drie punte kies daar. In ander selfone word hierdie stap nie uitgevoer nie, aangesien dit direk na die opsie gestuur word “Sit uit”.
  • Kies die opsie “Verwyder rekening”.

Op ‘n rekenaar

Nou gaan ons kyk hoe ons die prosedure op ‘n rekenaar kan toepas om ons privaatheid te handhaaf en na die integriteit van persoonlike data om te sien:

  • Maak Gmail oop in enige blaaier.
  • Soek die regter boonste hoek, waar jou profielfoto is Gmail.
  • Kies die rekening om te sluit en kies die opsie “Sluit sessie” of “Uitgang”.

sluit Gmail-sessie

Lees hoe u vinnig en maklik op ‘n toestel op ‘n toestel kan aanmeld

Nou, soos voorheen genoem, Gmail word geassosieer met feitlik al ons tegnologiese toestelle, maar dit kan ‘n truuk speel as dit gaan om inligting met ‘n ander toestel te deel, want dit kan gebeur

Wat moet ek doen as ek my sessie aktief laat op ‘n rekenaar wat nie die belangrikste is nie? OF Wat moet ek doen as ek my hoofrekenaar of selfoon verloor? Dit gebeur dat daar ‘n praktiese, eenvoudige en afgeleë manier is om af te meld by ander toestelle waartoe ons toegang het, selfs as ons nie naby hulle is nie, vanaf ‘n ander toestel wat ons byderhand het.

Dit gebeur danksy die sinkronisering van Gmail met al die ander persoonlike rekenaars:

Maak Gmail oop

Gaan die webblaaier van u rekenaar in, soek Gmail en Teken in op jou rekening.

Bestuur rekening

Wanneer u u Gmail-rekening betree, vind die opsie in die regter boonste hoek deur op die profielfoto te klik en te kies “Bestuur u Google-rekening”.

Google-rekening bestuur

Veiligheid

Sodra dit gedoen is, sal ‘n nuwe oortjie oopgaan en ons sal aan die linkerkant kyk na die opsie “Veiligheid”.

Toestelle

Gaan na die sekuriteit, soek die opsie “U toestelle”, verskyn daar al die mobiele toestelle of rekenaars waartoe u toegang verkry het.

toestelle met toegang tot Gmail

Toestelkeuse

Let op alle mobiele toestelle of rekenaars, soek na die spesifieke toestel wat u wil afmeld en klik op die kolletjies in die regter boonste hoek.

Verlaat toestel

Op hierdie stadium is jy amper gereed, jy moet net te kies “Verlaat toestel”.

sluit Gmail-sessie

Bevestig

Bevestig dit regtig jy wil die sessie op die toestel verwyder en dit is dit.

As u vrae het, laat dit in die kommentaar, ons sal u so spoedig moontlik beantwoord, en dit sal sekerlik van groot hulp wees vir meer lede van die gemeenskap. Dankie! 😉

Anabel Hernandez

Skrywer: Anabel Hernández

Gegradueer in PR en advertensies. My vaardighede is sosiale kommunikasie, bemarking en digitale advertensies. Internet is my 2de huis.

U mag ook belangstel:

Leave a Comment