Verlaat Telegramgroepe en -kanale  Stap vir stap-gids ▷ 2021

Moet u Telegram-groepe of -kanale demp, argiveer of uitvee? Moenie bekommerd wees nie, ons leer u hoe u dit maklik, veilig en vinnig kan doen. Om dit te doen, sal u tot die einde moet aanhou lees.

As u wil hê dat u toestelle nie ineenstort met boodskappe wat u nie baie keer gelees het nie, Dan wys ons u die stap vir stap wat u moet doen om ‘n Telegram-groep te verlaat.

Maar dit is nie al wat u sal sien nie, Ons sal u ook vertel hoe u elke stap moet doen om u gesprekke op datum te hou op ‘n selfoon, op ‘n rekenaar of op Telegram Web. Uitteken.

Lees stap vir stap hoe u ‘n Telegram-groep of -kanaal van enige van u toestelle kan verlaat

Ons wys u onder die stappe wat u moet doen as u ‘n groep of ‘n Telegram-kanaal wil verlaat:

Op mobiele toestelle

Op mobiele toestelle

Volg hierdie proses om ‘n Telegram-groep van u Android- of iOS-selfoon te verlaat:

  • Die eerste ding wat u moet doen, is maak die toepassing op u selfoon oop.
  • Gaan nou na Tuisblad en kies ‘n oop klets.
  • Hieronder sien u die kanale of groepe waartoe u behoort. Soek die groep jy wil uitkom.
  • Voer die klets van die ooreenstemmende groep of kanaal in, net asof u ‘n boodskap sou stuur.
  • As jy daarin is, druk op die ikoon met die drie vertikale punte in die regterhoek.
  • Daar word ‘n keuselys oopgemaak waarin u moet kies Verlaat kanaal of Verlaat die groep.
  • Deur dit te doen die platform sal u ‘n kennisgewing wys. Daarin moet u bevestig dat u die groep wil verlaat druk die rooi knoppie.

Onthou dat, nadat Telegram u die bevestiging van u verlating gegee het, dit sal gee ‘n periode van 4 sekondes om die aksie ongedaan te maak. Dit sal aan die onderkant van die geselsies verskyn. As u die aksie ongedaan wil maak, druk dan net die onderste ikoon met ‘n pylvorm.

Op die rekenaar

Op die rekenaar

Volg hierdie stappe as u ‘n groep van u rekenaar wil verlaat:

  • Maak die lessenaarprogram oop met u rekening.
  • Kyk in die linker sidebar die klets wat ooreenstem met die groepe.
  • Klik op die een wat u wil hê teken uit.
  • Later, klik op die drie kolletjies in die regterhoek, bo die gesprekke.
  • Sodra die menu verskyn, kies Skrap en verlaat.
  • Bevestig u besluit deur te klik Goed en gereed!

Wanneer dit kom by ‘n kanaal binne Telegram is die proses soortgelyk. As u egter toegang tot die inligting het, moet u afblaai. Klik dan op die opsie Verlaat kanaal om die aksie te voltooi en dan te bevestig.

Van Telegram Web

As jy wil verlaat ‘n kanaal of groep waartoe u behoort op Telegram, u kan die blaaier gebruik om dit te doen.

Om dit te doen, moet u hierdie gids volg:

  • Meld aan met u blaaier na die URL https://web.telegram.org.
  • Die eerste ding wat u moet doen, is om te plaas u selfoonnommer en land.
  • U sal in die Telegram-app a ontvang 6-syfer-aanmeldkode dat u dit op die web moet plaas.
  • Outomaties jy sal aanmeld.
  • Klik op die kanaal of groep jy wil uitkom.
  • Sodra u binne die gesprekke is, kies u in die boonste balk waar u kan groepnaam vind.
  • In hierdie inligtingsvenster al die lede hiervan.
  • Vind onder hierdie jou profielfoto of naam.
  • Klik nou op die skakel, reg langs u naam Verlaat die groep.
  • ‘N Venster verskyn wat u waarsku as u wil vertrek, dus moet u aanhou Goed. Met hierdie dit sal nie meer in enige van u rekeninge verskyn nie.

Jy kan ook kies die kanaal en druk op die boonste gedeelte om meer inligting te kry. Kies vervolgens die spyskaart wat deur drie reëls voorgestel word. Hierdeur kan u kies Verlaat kanaal.

Vind uit hoe om Telegram-groepe stil te maak om te verhoed dat hul kennisgewings by u uitkom

As wat u soek, is weet alles wat binne die groepe gepraat word, maar u wil nie kennisgewings ontvang nie, dan sal u dit moet demp.

Om dit te doen, moet u die volgende doen:

Op mobiele toestelle

Open die app op u iOS- of Android-selfoon en gaan so voort:

  • Gaan die chat aan wie jy wil stilmaak.
  • Een keer binne die groep of kanaal kies die drie punte in die boonste hoek.
  • Onder die keuses sal die opsie verskyn Stilte. Druk dit en ‘n keuselys word oopgemaak waarin u die tyd moet kies waar u geen waarskuwings sal ontvang nie. Kies 1 uur, 8 uur, 2 dae of Vir ewig.

Met hierdie, kennisgewings sal outomaties ophou verskyn in die boonste balk van u selfoon.

Op die rekenaar

Op die rekenaar

Dit is baie makliker om die app-kliënt vir rekenaars te hê. As jy wil demp die kanale waarop u ingeteken is, sal u hul klets moet betree. Dan moet u op al drie klik punte langs die naam. Kies uit die opsies Demp kennisgewings. Wanneer die pop-upvenster oopgaan, moet u kies hoe lank dit stilgemaak sal word.

U moet kies tussen 1 uur of vir vir altyd. Terwyl, in die groepe is dit nodig dat u op hul inligting klik binne die klets. Dit sal ‘n menu wys waarop u die knoppie sal vind Kennisgewings. Blaai deur die balk totdat dit nie meer in blou gemerk is nie.

Van Telegram Web

Van Telegram Web

Jy kan ook demp ‘n groep of ‘n Telegram-kanaal deur die blaaier.

U kan dit doen deur hierdie stap vir stap te volg:

  • Om binne die geselsies te wees kies die betrokke groep of kanaal.
  • Vind jouself nou in die boonste balk waar die groepnaam is.
  • Klik daarop en daar verskyn ‘n pop-upvenster met u inligting.
  • Onder die opsies sal wees Deel skakel, Voeg lede by Y Kennisgewings. As u kennisgewings ontvang, is dit waarskynlik dat die blaai-knoppie aktief is en is in blou gemerk. Daarom kan u dit met ‘n klik langs hierdie instrument deaktiveer of stilmaak sodat dit u nie pla nie.
  • Hou dit in gedagte vir hierdie API is die stille toestand permanent totdat u dit handmatig omkeer.

Leer om gesprekke uit groepe en Telegram-kanale te argiveer sodat dit nie in die kletslys verskyn nie

Elke keer as u ‘n gesprek van ‘n groep of kanaal wil argiveer, moet u hierdie gids op Telegram volg:

Op mobiele toestelle

Op mobiele toestelle

Maak die volgende gids vir die argivering van Telegram-gesprekke:

  • Vind jouself binne van die kletsgeskiedenis in die app.
  • Druk en hou die klets vir ‘n oomblik wat ooreenstem met die groep of kanaal wat u wil argiveer.
  • Sodoende ‘n klein wit bosluis omring deur ‘n groen sirkel, net onder die profielfoto.
  • Wat u moet doen is nou om die drie vertikale punte in te druk wat hierbo verskyn, regs.
  • Kies dan die eerste opsie lêer.

Hiermee sal u hê Telegramgroepe of -kanale in ‘n lys, los van die hooflys. Hierdie lys sal outomaties boaan verskyn as “Gearchiveerde geselsies”. Druk daar en dan sien u al die gestoorde gesprekke.

Op die rekenaar

Een manier om Telegram-groepe of -kanale te skei, is deur dit in ‘n aparte vouer in te dien. Vir hierdie eenvoudig beweeg oor die groep- of kanaalgesprek. Regskliek om ‘n drywende menu te open. Aangesien daar verskillende opsies is, kies lêer. Op hierdie manier sal die klets in ‘n beter lêergids verskyn, genaamd Argiewe geselsies. U moet onthou dat as hierdie gesprekke gedemp is, dit so sal bly, selfs wanneer u boodskappe ontvang.

Van Telegram Web

Vir nou die amptelike webplatform van hierdie app laat argivering van gesprekke nie toe nie. U kan dit slegs in die mobiele app of van die kliënt afsonderlik hou, dus ons beveel aan dat u die stappe volg wat ons voorheen genoem het.

As u vrae het, laat dit in die kommentaar, ons sal u so spoedig moontlik antwoord, en dit sal ook vir meer lede van die gemeenskap van groot hulp wees. Dankie! 😉

Felix Badjas

Skrywer: Félix Albornoz

Ek werk al meer as 20 jaar in die tegnologiesektor om ondernemings en gebruikers te help om in hierdie veld te ontwikkel en op te lei. Leer altyd nuwe dinge.

U mag ook belangstel:

[Total: 0   Average: 0/5]

Leave a Comment