Verwyder gebruiker op PlayStation4  Stap-vir-stap-gids ▷ 2020

Oor die algemeen, as u ‘n videospeletjie-konsole verskillende word gewoonlik geskep gebruikers om in sommige oomblikke meer gemak te hê, met inagneming dat hierdie profiele geskep word vir familie en vriende wat voortdurend van die toerusting gebruik maak.

Maar by baie geleenthede ons skep soveel rekeninge dat die oomblik aanbreek waar ons nie meer het nie ons weet nie hoe om dit uit te vee nie. In die geval van Playstation 4 kan u ‘n totaal van 16 gebruikersprofiele per konsole. Waar elkeen van haar kan deel sekere spelkenmerke en lisensies met alle ander profiele.

Met die oog daarop is dit belangrik om te weet hoe verwyder hierdie profiele van die span. Hiervoor is dit belangrik dat u elkeen van die stappe volg wat ons in hierdie artikel sal leer, sodat u hierdie proses op ‘n maklike en vinnige manier kan uitvoer.

Waarom is dit belangrik om onaktiewe gebruikers van u PS4-konsole te verwyder?

In die geval van PS4-konsole Daar kan gesê word dat dit baie soortgelyk is aan ‘n rekenaar wat sy werking betref, soveel so dat dit ‘n eie bedryfstelsel en a gebruikersstelsel waarmee u die konsole met ander mense kan deel en sodoende bied wat elkeen van hulle kan hê u eie spelinstellings en gestoorde speletjies. Dit is belangrik om te noem dat die hoofprofiel kan toegang tot alle opsies hê sekondêre profiele.

Maar baie keer het hulle uiteindelik onaktiewe profiele wat niemand meer in die span gebruik nie en wat baie belangrik is om uit te skakel, veral omdat dit u sal bied meer geheuespasie en beter toestelprestasie. Daarbenewens is dit noodsaaklik om al hierdie prosedure te ken in die geval wat u wil hê verkoop jou PS4, want hiervoor moet u verwyder elkeen van die geregistreerde gebruikers.

Krag die verwydering hiervan is ‘n baie eenvoudige proses om te bereik, hiervoor sal u eenvoudig elkeen moet volg die stappe wat ons u verder sal leer:

Stappe om ‘n gebruiker wat u nie gebruik vinnig en maklik uit u PlayStation 4-konsole te verwyder nie

U het miskien die behoefte om ‘n rekening van u PlayStation 4 te verwyder en jy weet nie hoe om dit te doen nie. In hierdie gevalle kan u hierdie proses op verskillende maniere uitvoer. U moet egter in gedagte hou dat, vir verwyder ‘n profiel permanent, jy moet weet wat die verskil is tussen die hoofrekening en die sekondêre rekeninge. Ja jy verwyder die hoofrekening u sal die toerusting heeltemal herstel fabrieksinstellings. Of verwyder ‘n sekondêre die toestel sal nooit beïnvloed word nie.

Volg elkeen van die volgende om hierdie proses uit te voer die stappe wat ons hieronder sal verduidelik:

Skrap ‘n gebruiker uit die hoofrekening

  • Die eerste ding wat u moet doen is teken in vanaf u hoofprofiel. Vir dit skakel die toestel aan en voer u toegangsdata in na die stelsel sodat u u sessie kan betree.

Skrap 'n gebruiker uit die hoofrekening

  • Die volgende ding sal wees om die “Instellings”, op die tuisskerm geleë. Druk hiervoor op die “Joystick” links om die spyskaart oop te maak. Hier moet u voortgaan met die gebruik van die “Joystick” links om na regs te kan beweeg en te navigeer, moet u dit druk totdat u die ikoon van die “Toolbox” of “Settings” en druk die knoppie “X” daaroor sodat u dit kan kies.

Skrap 'n gebruiker uit die hoofrekening

  • Blaai nou na die onderkant van die skerm totdat u by die gedeelte kom “Gebruikers”, klik daar op die opsie “Verwyder gebruikers”.

Skrap 'n gebruiker uit die hoofrekening

  • Hier sal dit verskyn die lys van alle profiele wat op die toestel geskep is, blaai net na die een wat jy wil verwyder en druk die knoppie “X” om dit uit te voer. Uiteindelik sal u ‘n venster oopmaak bevestig die aksie.

Skrap 'n gebruiker uit die hoofrekening

  • Ten slotte, kyk of alles suksesvol gedoen is. om dit te doen, gaan uit PS4 en gaan terug na meld aan met u toegangsgegewens, daar gaan jy na die gebied van “Gebruikers” en die een wat u voorheen verwyder het, moet nie verskyn nie.

Skrap 'n gebruiker uit die hoofrekening

Vee die hoofrekening uit

As jy wil verwyder hoofsessie van PlayStation 4, dan moet u die volgende stappe doen:

  • U sal moet initialiseer die PS4, hiervoor druk u “Verwyder” en u sal gevra word om te bevestig as u wil “Initialiseer dit”.

Vee die hoofrekening uit

  • Hier sal vasgestel word wat dit is fabrieksinstellings. Onthou dat die data wat u nie gerugsteun het nie sal permanent verwyder word.

Vee die hoofrekening uit

  • As u ‘n ondersteuning, gaan dan na die “Instellings” van die stelsel.
  • Kies daar die opsie Msgstr “Bestuur van data wat in die toepassing gestoor is”.
  • Kies dan “Data gestoor in stelselberging” en daar kies “Wolk” sodat al die data in die wolk of in daardie geval gestoor word, “USB-berging” as u enige van hierdie toestelle het.
  • Kies nou die toepassing of die videospeletjie wat wil jy doen die rugsteun en klik op “Kopie”.
  • Dit is belangrik om gedurende die hele proses nooit skakel die toerusting uitaangesien dit ernstige skade kan veroorsaak.

Vee die hoofrekening uit

As u vrae het, laat dit in die kommentaar, ons sal u so spoedig moontlik beantwoord, en dit sal ook vir meer lede van die gemeenskap van groot hulp wees. Dankie! 😉

U mag ook belangstel:

Leave a Comment